f

Despre noi – Restaurant Nora

Restaurant Nora

Despre noi

Restaurant Nora a inceput calatoria gastronomica in anul 1996 cu o terasa de vara, situata pe Bulevardul Dambovita,nr 40, Timisoara , la 5 minute de centrul orasului.

In anul 2009 Restaurant Nora si-a schimbat hainele si dintr-o terasa de vara cu valoare sentimentala prin autenticitatea preparatelor servite , a devenit un complex intreg: restaurant, terasa , separeuri exterioare si camere de cazare.
Restaurantul dispune de 2 sali de servire, terasa exterioara acoperita si 2 separeuri exterioare.
Simplu , la Nora vi mananci si te simti bine , pe stilul traditional , aici suntem ași.
Secretul nostru este maiestria cu care gatim preparatele pentru clientii nostri. Gratarul cu carbune autentic localului nostru, preparatele realizate si produse in carmangerie proprie dupa retete traditionale cu condimente naturale , dar si serile cu tematica , muzica live folclorica ne fac originali in Timisoara.
Un lucru foarte important de precizat , la noi vei gasi aceeiasi oameni de ani de zile care au participat la schimbul de generatii si care pun umarul si sufletul pentru preparatele gatite in bucataria noastra.
Calitatea serviciilor , prospetimea alimentelor alese si ambianta locului ne caracterizeaza drept un local traditional , cu preparate din toate zonele Romaniei, gatite cu tihna si atentie de bucatarii nostrii. Stim sa gatim si ceva preparate internationale pentru a fi in trend cu lumea gastronomica dar la noi vei gasi si preparate sarbesti , plescavita sau snitel karadjorge.
Vedetele noastre raman mititeii cu mustar care sunt o delicatese, carnaciorii subtiri afumati , tocanita Nora , dar si clatitele flambate cu branza de vaci si spuma de ou.

Nu uita , e foarte important cand ajungi la noi la restaurant e o necesitate sa ceri palinca de gutui sau caisa , dupa o vorba mare romaneasca : Sa mearga masa mai bine😉.

Daca te-am convins cu preparatele noastre si iti doresti sa te odhnesti un pic, avem si 12 camere de 4 stele dotate pe masura.

 

📍Bulevardul Dambovita ,nr. 40 , Timisoara
Informatii & rezervari: 0256980.

Bd. Dambovita, nr. 40

Restaurant Nora

Cu o capacitate de 90 locuri, vă oferă un climat confortabil, iar maeștrii bucătari vă vor încânta cu gusturile și savuroasele preparate din bucătaria românească și internațională, oferindu-vă astfel, o experiență culinară unică.

Bd. Dambovita, Nr. 40

Terasa Nora

Grădina de vară – având o capacitate de 160 locuri, vă permite să vă bucurați alături de prieteni de o ambianță plăcută și răcoroasă, oferită de sistemul de răcire a aerului prin vapori, degustând totodată preparate realizate la grill sau la proțap. Pentru un cadru mai intim, vă stă la dispoziție foișorul cu o capacitate de 30 locuri.

Bd. Dambovita, Nr. 40

Salonul Nora

Cu o capacitate de 140 locuri, poate fi închiriat pentru ocazii speciale precum: nunți, botezuri, zile de naștere, revelioane, petreceri tematice. Dotarea Salonului Nora cu video-proiector permite susținerea diferitelor conferințe sau sesiuni team-building.

St. Capitan Damsescu, Nr. 5-7-9

Nora Prestige

Vă oferă o ambianță elegantă și confortabilă pe tot parcursul sejurului dumneavoastră, prin calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită, atenția acordată celui mai mic detaliu, profesionalismul angajaților și promptitudinea serviciilor. Pentru a descoperi mai multe informații, cât și facilitățile oferite de pensiunile noastre, vizitați site-ul www.pensiuneanora.ro

Mancare exagerat de buna, este un restaurant unde se intampla sa iti doresti o delicatese si trebuie sa astepti pana se elibereaza o masa! preturi decente de restaurant.

Olivia G.

Local Guide

Un local superb cu o terasa aerisita, ospatarii au fost foarte draguti si primitori. Mancarea a fost calda si foarte bine facuta. Comenzile au fost aduse repede.

Mihai Denis

Locație selectă, mâncare bună, personal ok. Am mancat cele mai bune clătite cu nutella, visine, nuci si ceva sos. Recomand

Cristian Rotar

Local Guide

Bulevardul Dambovita, Nr. 40, Timisoara
Program: 11:00-23:00
Telefon: 0256 980
Email: office@restaurantnora.ro