Recomandarile noastre

Mititeii Nora

Într-o lume dominată de gusturi efemere și combinații exotice, uneori avem nevoie de un strop de autenticitate culinară pentru a ne conecta cu rădăcinile noastre. În inima bucătăriei tradiționale românești, există un fel de mâncare care nu numai că îmbină savoarea deosebită a ingredientelor, dar ne aduce și amintiri frumoase din copilărie: mititeii nora. În acest articol, vă invităm să explorați o rețetă proprie și tradițională de mititei, care va transforma o simplă masă într-o experiență gustativă de neuitat.

Sarmale Traditionale

Când vine vorba de mâncarea tradițională românească, puține preparate se compară cu savoarea și rafinamentul sarmalelor. Acestea sunt considerate un simbol al ospitalității și generozității românilor, reprezentând o combinație perfectă de ingrediente proaspete și condimente care te poartă într-o călătorie culinară memorabilă.

Preparate inedite

Imaginează-ți o masă îmbelșugată, unde fiecare farfurie strălucește de culoare și savoare. În mijlocul acestei fețe îmbietoare, vei găsi cele mai rafinate preparate, pregătite cu pasiune și pricepere de maeștri bucătari. Fiecare ingredient este selectat cu grijă, fiecare condiment este măcinat cu migală, iar fiecare rețetă este respectată cu sfințenie, pentru a oferi o experiență culinară de neuitat.

Restaurant Nora

Traditia continua

Ceea ce suntem se definește prin dăruirea și profesionalismul pe care îl arătăm în fața clienților noștri. A fi împreună pentru noi a fost un început, a rămâne împreună este un adevărat progres, iar a lucra împreună este cel mai mare succes.

Mancare buna, servire foarte rapida, personal amabil. Terasa este foarte spatioasa, amenjata in stil rustic. La fiecare masa exista un pliant pe care l poti scana si unde poti trimite feedback direct proprietarului.

Valentin Patrascu

Local Guide

De departe locația cea mai potrivită din Timișoara pentru organizarea unui eveniment și nu numai ! Un loc select în care te poți relaxa din plin și să te simți aproape că în concediu!

Ion Adrian Strimbeanu

Mâncarea este gustoasă, locația frumoasă, personalul foarte amabil. Cunosc această locație de mulți ani și am văzut cum a evoluat. In mod constant au adus îmbunătățiri dovadă că le pasă de cum se simt clientii. Recomand cu încredere și sunt convins că in meniul vast o să găsiți multe rețete pe gustul vostru.

Ovidiu Blidar
Unde ne gasesti?

Contact

Program zilnic:
Restaurant/Terasa: 11:00-23:00
Delivery: 11:00-22:00

Bulevardul Dambovita, Nr. 40, Timisoara
Program: 11:00-23:00
Telefon: 0256 980
Email: office@restaurantnora.ro