Adresa
Info & Comenzi
Orar
Bulevardul Dâmbovița Nr. 40
(Zona Calea Șagului) - Timișoara
Orar
Luni - Duminică
11:00 – 21:30

POVESTEA NOASTRĂ

O experiență culinară fără egal!

Restaurant Nora este situat în Zona Calea Șagului – Bulevardul Dâmbovița Nr. 40, Timișoara. Avem în spate o istorie de peste 20 de ani, timp în care, an de an, ne-am perfecționat și ne-am orientat mereu spre dumneavoastră, clientul nostru. Ne identificăm ușor ca fiind un bine cunoscut restaurant în Timișoara cu specific tradițional românesc, sârbesc și internațional.
 

Vă așteptăm cu mare drag să vă relaxați alături de noi la serile tematice, presărate cu delicii care mai de care mai încântătoare. Berea rece și grătare sunt nelipsite în orice zi de vară la Nora pe terasă.
 

Restaurantul Nora – cu o capacitate de 90 locuri – vă oferă un climat confortabil și elegant, iar maestrii bucătari vă vor incanta cu gusturile și savuroasele preparate din bucătaria românească și internațională, oferindu-vă astfel o experiență unică.
 

Terasa Nora – grădina de vară – având o capacitate de 160 locuri, vă permite să vă bucurați alaturi de prieteni de o ambianță răcoroasă , oferită de sistemul de răcire a aerului prin vapori, degustând totodata preparate la grill sau la proțap. Pentru un cadru mai intim, vă stă la dispoziție foișorul cu o capacitate de 30 locuri.
 

Salonul Nora – cu o capacitate de 140 locuri, poate fi închiriat pentru ocazii speciale precum: nunți , botezuri, zile de naștere, revelioane, petreceri diverse.
Dotarea Salonului Nora cu videoproiector permite susținerea diferitelor conferințe sau sesiuni team-building.
 

Pensiunea Nora , Pensiunea Nora Prestige , Prestige Clasic și noul Prestige Art vă oferă o ambianță elegantă și confortabilă pe tot parcursul sejurului
Dumneavoastră, prin calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită atenția acordată celui mai mic detaliu, profesionalismul angajaților și promptitudinea serviciilor. Pentru a cunoaște informații și facilitățile oferite de pensiunile noastre, vizitați site-ul PensiuneaNora.ro

 

 
MENIU
Recomandările noastre
cartofi 200g
6.5 Lei
Ciuperci Champinon 100g
8.4 Lei
sos rosii, mozzarella, spanac, busuioc
27.9 Lei
pizza pane
8 Lei
cârnați tradiționali 100g
9 Lei
sfeclă cu hrean 200g
7.9 Lei
smântână, brânză topită, gorgonzola, cașc...
36 Lei
ciorbă de văcuță 350ml
14.7 Lei
BUCĂTARI CU EXPERIENȚĂ
BUCĂTARI CU EXPERIENȚĂ
LIVRARE RAPIDĂ
LIVRARE RAPIDĂ
MENIU VARIAT
MENIU VARIAT
INGREDIENTE PROASPETE
INGREDIENTE PROASPETE
Adresa
Bulevardul Dâmbovița Nr. 40
(Zona Calea Șagului) - Timișoara
Info & Comenzi
Tel - 0256 218 204
contact@restaurantnora.ro
Orar
Luni - Duminică
11:00 – 21:30
Restaurant Nora Restaurant Nora
© Copyright Restaurant Nora Timișoara
Web design by Royalty