Piept de pui gratinat - o rețetă ca la mama acasă

Vă prezentăm o rețetă excelentă, pe care o puteți face acasă, cu ingrediente puține, doar să aveți timp și pasiune pentru gătit. Urmând rețeta noastră, pieptul de pui se topește în gură... încât nu te poți opri din mâncat.

 

piept de pui gratinat

 

Ingrediente:

  • piept de pui - 200g
  • bacon - 40g
  • mozarella - 50g
  • brânză topită - 30g
  • cremă de brânză - 30g
  • unt - 30g
  • smântână - 10 g

 

Cum preparăm:

  1. Pieptul de pui dezosat se taie în bucăți mici, ca la șnițele, se pune sare și piper.
  2. Într-o tigaie încinsă se pune untul şi apoi feliile de piept de pui, care se lasă la foc mare cam 30 de secunde pe fiecare parte (până îşi schimbă culoarea, astfel sucul rămâne în interior şi carnea devine mai fragedă).
  3. Se aşază feliile de carne într-o tavă de cuptor.
  4. Pe fiecare bucată de carne se pune cremă de brânză, bacon și se rulează.
  5. Se dă tava la cuptor, la temperatură medie, pentru 30 de minute.
  6. Se scoate tava şi se pune câte o felie de brânză topită pe fiecare bucată de carne, smântână și mozzarela, apoi se bagă iar în cuptor pentru 5 minute, până se topeşte mozzarela şi se gratinează frumos. 

 

Gata! La masă, alături de familie și prieteni dragi!

 

Iar când nu aveți chef de gătit sau doriți să lăsați experții să vă prepare cel mai bun pui gratinat, gătim noi cu drag pentru voi,

Echipa Nora 

 

BUCĂTARI CU EXPERIENȚĂ
BUCĂTARI CU EXPERIENȚĂ
LIVRARE RAPIDĂ
LIVRARE RAPIDĂ
MENIU VARIAT
MENIU VARIAT
INGREDIENTE PROASPETE
INGREDIENTE PROASPETE
Adresa
Bulevardul Dâmbovița Nr. 40
(Zona Calea Șagului) - Timișoara
Info & Comenzi
Tel - 0256 218 204
contact@restaurantnora.ro
Orar
Luni - Duminică
11:00 – 21:30
Restaurant Nora Restaurant Nora
© Copyright Restaurant Nora Timișoara
Web design by Royalty