Astăzi vă dezvăluim rețeta de la tochitura Nora, după o rețetă tradițională, veche. Ce tipuri de carne și ce condimente se folosesc? Rețeta o scriem mai jos, pas cu pas.
Ingrediente
- Mușchi de vită 45g
- Cotlet de porc 45g
- Piept de pui 45g
- Ciuperci 30g
- Costiță afumată 30g
- Ceapă 10g
- Ardei 10g
- Praz 10g
- Sos brun 100g
Cum se prepară:
- Ceapa, ardeiul și prazul se călesc în ulei cu sare și piper
- Adăugăm cotletul de porc si mușchiul de vită tăiate bucăți, lăsăm să fiarbă 20 minute
- Adăugăm apoi pieptul de pui, ciupercile și costița afumată
- Le lăsăm să fiarbă bine, iar spre final adăugăm sosul brun
- Tochitura se servește alături de mămăligă și pătrunjel presărat.
Gata! La masă, alături de familie și prieteni dragi!
Iar când nu aveți chef de gătit sau doriți să lăsați experții să vă prepare cel mai bun pui gratinat, gătim noi cu drag pentru voi,
Echipa Nora