Evenimente la tine acasă

La Nora Events, fiecare eveniment la tine acasă devine o expresie a exclusivității și stilului tău. Transformăm viziunea ta în realitate, oferindu-ți momente memorabile și unice.

Transformăm visul tău în realitate cu Nora Events

Bucurați-vă de momente de neuitat alături de cei dragi, în confortul propriului cămin sau în locația preferată. Nora Events vă oferă servicii de organizare a evenimentelor private la locația dorită de dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba despre o aniversare intimă sau despre o petrecere spectaculoasă, echipa noastră va aduce magia evenimentului direct la ușa dumneavoastră. Cu profesionalism și pasiune, ne angajăm să transformăm fiecare detaliu într-o experiență autentică și memorabilă. Lăsați-ne să vă ajutăm să creați amintiri de preț care vor dăinui pentru totdeauna.

Servicii complete pentru evenimentele tale

Logistica Impecabilă

La Nora Events, suntem dedicați asigurării unei logistici impecabile pentru fiecare eveniment. De la proțap, grătar și ceaun, până la seturi de berărie pentru 8 persoane și mese rotunde cu diametru de 180 cm cu față de masă inclusă, avem tot ce îți trebuie pentru a crea un cadru perfect pentru ocazia ta specială.

Planificare și Consultanță Personalizată

Oferim servicii complete de planificare și consultanță, adaptate nevoilor și preferințelor tale. Cu o echipă dedicată de organizatori de evenimente, suntem aici pentru a-ți oferi ghidajul necesar în fiecare etapă a pregătirilor.

Personal Calificat și Servire Profesională

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați, gata să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Cu o experiență vastă în domeniu și o atenție deosebită la detalii, ne asigurăm că evenimentul tău va fi coordonat și servit impecabil.

Execuție Profesionistă

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, echipa noastră a coordonat și a servit numeroase evenimente remarcabile, inclusiv un eveniment major la aeroport pentru 5000 de persoane, precum și festivități la companii de talie internațională precum Continental, Contitech și Draxelmayer. De asemenea, am fost implicați în organizarea și desfășurarea festivalurilor emblematice ale orașului nostru.

Organizarea evenimentului dumneavoastră în trei pași simpli!

1. Solicitați Oferta Noastră

Începeți prin completarea unui formular simplu sau contactându-ne direct. Spuneți-ne despre evenimentul dorit și preferințele dumneavoastră, iar noi vă vom răspunde cu o ofertă personalizată.

2. Personalizăm Detaliile

Odată ce am stabilit detaliile de bază, ne apucăm de personalizarea evenimentului. Vom alege împreună tema, meniul și toate celelalte aspecte, asigurându-ne că totul reflectă stilul dumneavoastră unic.

3. Execuție perfectă

În ziua evenimentului, echipa noastră va fi acolo pentru a se asigura că totul decurge fără probleme. Vă puteți relaxa și bucura de eveniment, știind că totul este în mâini sigure.

Întrebări frecvente

Nora găzduiește o varietate de evenimente, inclusiv nunți, botezuri, petreceri private, conferințe de afaceri și seminarii.

Pensiunea Nora pune la dispoziție săli de evenimente spațioase și elegante, echipate cu toate facilitățile necesare, precum sistem audio, proiectoare, internet Wi-Fi și posibilitatea de amenajare personalizată a spațiului.

Nora oferă diverse pachete personalizate pentru diferite tipuri de evenimente, care pot include opțiuni precum catering, servicii de organizare, decor și divertisment.

Da, Nora dispune și de facilități exterioare pentru organizarea evenimentelor în aer liber, cum ar fi grădinile frumos amenajate sau terasele cu vedere panoramică.

Nora oferă o gamă variată de opțiuni de catering, de la meniuri tradiționale românești la preparate internaționale rafinate, adaptate preferințelor și bugetului fiecărui client.

Da, Nora oferă opțiuni de cazare confortabile și elegante pentru invitații la evenimentele organizate în incinta sa.

Seară unică: Goran Bregocici la Restaurantul Nora

Restaurantul Nora are plăcerea să anunțe un eveniment muzical de excepție ce va avea loc în curând: un concert live susținut de celebrul artist Goran Bregovici. Cunoscut pentru energia sa contagioasă și amestecul unic de muzică balcanică, Bregovici promite să transforme o seară obișnuită într-o celebrare..Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it

Vezi mai multe detalii

Seară unică: Goran Bregocici la Restaurantul Nora

Restaurantul Nora are plăcerea să anunțe un eveniment muzical de excepție ce va avea loc în curând: un concert live susținut de celebrul artist Goran Bregovici. Cunoscut pentru energia sa contagioasă și amestecul unic de muzică balcanică, Bregovici promite să transforme o seară obișnuită într-o celebrare..Lorem Ipsum has been the

Vezi mai multe detalii