Refugiul tău de relaxare: SPA la Nora

Va relaxați și redescoperiți armonia la Spa Nora, un sanctuar dedicat binelui vostru. O atmosferă primitoare vă invită să lăsați stresul cotidian la ușă. Fiecare moment petrecut cu noi este o ocazie de a regăsi echilibrul și liniștea interioară.un sejur memorabil.

Programul și Accesul la Spa-ul Nostru

Pentru a vă asigura o experiență cât mai plăcută și intimă la Spa-ul și Jacuzzi-ul Nora, vă rugăm să rețineți că accesul este disponibil între orele 18:00 - 22:00 și necesită o rezervare prealabilă cu cel puțin 12 ore înainte. Pentru a răspunde preferințelor dumneavoastră, este important să specificați tipul de saună dorit la momentul rezervării, deoarece facilitățile noastre nu funcționează concomitent. De asemenea, pentru a menține un mediu confortabil și relaxant pentru toți oaspeții, accesul în spa este limitat la un număr de 6 persoane simultan. Vă invităm să vă bucurați de momente de liniște și relaxare în spațiul nostru, planificându-vă vizita în conformitate cu aceste indicații.

Întrebări frecvente

Zona noastră de SPA include o piscină în aer liber, jacuzzi, saună uscată și saună cu infraroșu, duș cromatic și o zonă special amenajată pentru relaxare.

Sauna este benefică pentru sănătatea și bunăstarea generală, contribuind la detoxifierea organismului, relaxarea mușchilor și reducerea stresului, îmbunătățind circulația sângelui și stimulând sistemul imunitar.

Da, pentru a vă asigura disponibilitatea și a vă oferi o experiență plăcută, recomandăm rezervarea în avans pentru accesul la zona de SPA.

Zona de SPA este deschisă între orele 10:00 și 20:00, iar accesul se face pe bază de rezervare, pentru a vă asigura un mediu relaxant și intim.

Pentru confortul și siguranța tuturor oaspeților, vă rugăm să respectați regulile de igienă și de conduită specificate în zona de SPA. De asemenea, este interzisă utilizarea echipamentelor și facilităților cu alcool sau sub influența substanțelor stupefiante.